Chiar daca diferentele dintre comodele tv nu sunt intotdeauna clare la prima vedere, exista totusi cateva caracteristici care pot fi folosite pentru a face o diferenta intre comode dormitor, comode cu sertare, comode albe, comode living, comode hol etc. In general, comodele sunt destul de ieftine pentru a face cea mai buna achizitie.

Comodele se potrivesc peste tot in apartament – in sufragerie, dormitor, hol, camera copiilor, bucatarie, baie si chiar si in garaj. Comodele sunt perfecte pentru orice loc in care ai nevoie de spatiu pentru a depozita lucruri mici si mari.

Poti alege comode ieftine care sa se potriveasca cu restul mobilierului. Poti atrage privirile cu o comoda alba pentru dormitor, daca acesta este in culoarea alba. Aceste piese de mobilier pot fi in diferite dimensiuni, comode cu sertare, practice si in diferite modele care se potrivesc perfect nu numai in dormitor, ci si in living si pe hol.

Comode TV pentru living si comode pentru hol

O comoda se caracterizeaza in general, prin sertare si compartimente de depozitare si, prin urmare, este pur si simplu indispensabila. Poti depozita esarfe, palarii sau sosete, lenjerie intima sau tacamuri si obiecte de valoare.

Exista comode TV care ofera spatiu pentru orice duimensiune a televizorului si sunt adevarate comori care radiaza un farmec individual. Exista numeroase modele de comode in diferite stiluri care sa se potriveasca cu mobilierul din casa ta si cu siguranta sa fie pe gustul tau.

Comodele vin in diferite forme si dimensiuni. Este important, ca atunci cand cumperi, aceste piese de mobilier sa corespunda in mod optim cerintelor tale. Comodele mai mici sunt ideale pentru hol si pot fi folosite pentru a depozita chei si genti, dar si alte obiecte.

Comodele inguste si inalte sunt ideale in incaperi inguste, cu spatiu redus. In living, comodele sunt ideale pentru depozitarea tuturor ustensilelor care nu ar trebui sa fie vizibile la prima vedere. Acestea pot fi carti si DVD-uri, precum si vesela si tacamuri. Unele comode au spatiu de depozitare in spatele usilor, pe langa sertare.

Comode albe dormitor

Comodele fie ca sunt ieftine, fie ca sunt mai scumpe sunt piese de mobilier aproape indispensabile in orice dormitor – mai ales cand nu mai este suficient spatiu si pentru o toaleta. In comode dormitor poti depozita prosoapele, lenjeria intima si alte textile sau obiecte personale.

Pe langa comode albe clasice cu sertare si usi, pentru dormitor, exista si comode cu oglinda. Acest lucru face ca ritualul tau zilnic sa fie o adevarata placere. Comoda poate fi decorata cu vaze de flori, rame cu fotografii etc., dar poate fi lasata si libera.

Comodele ieftine pot fi integrate in orice concept de stil, deoarece le poti gasi in toate stilurile si din diverse materiale. Culorile deschise, precum alb sau lemn natural si materialele naturale radiaza naturalete si armonie.

Lemnul inchis la culoare, pe de alta parte, arata elegant si confortabil. Cu comode ieftine poti crea cu usurinta accente in dormitor, in living sau pe hol. Fie ca este stejar, pin, MDF sau PAL, poti alege modelul care iti place.

Acest lucru este influentat in special, de designul comodei. Daca iti plac comodele albe pentru a aduce senzatia maritima in casa ta, vei gasi comode functionale, simple sau piese de mobilier care se caracterizeaza prin design scandinav.