Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, va fi si anul acesta una de senzatie, cu recorduri doborate an de an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita numarului tot mai mare al magazinelor online care ofera cele mai tari promotii.

Vinerea Neagra sau asa cum deja toata lumea stie drept Black Friday este un termen colocvial pentru vinerea urmatoare Zilei Recunostintei din Statele Unite.

Multe magazine ofera vanzari foarte promovate in Vinerea Neagra si se deschid foarte devreme sau cu ceva timp inainte de Ziua Recunostintei. Black Friday a fost in mod obisnuit cea mai aglomerata zi de cumparaturi a anului din Statele Unite din cel putin 2005.

Stam cu ochii pe Shopimeo pentru piese de mobilier, canapele, paturi, scaune, corpuri de iluminat si orice decoratiune pentru casa ta. Cele mai mari reduceri pentru imbracaminte si incaltamine pe Fashiondays si Answear fie ca este vorba de rochii, pantaloni, geci de iarna sau ultimele modele de pantofi, carti si cosmetice de la Elefant etc.

Cand incepe Black Friday 2021?

In mod normal in Statele unite va fi pe 26 noiembrie, dar ca in trecut ne asteptam ca Emag sa tina Black Friday cu o saptamana inainte, adica pe 19 noiembrie 2021.

Majoritatea magazinelor online vor incepe mai devreme reducerile de black friday intre 10-12 noiembrie asa ca urmareste cele mai bune pe site-ul nostru: Converso.ro unde vom actualiza ofertele magazinelor online.

{{clean2}}
{{clean3}}

7 thoughts on “Nu rata Black Friday 2021

  1. Intr-adevar, vanzarile online au devenit din ce in ce mai importante in zilele noastre, iar acest articol vine la fix pentru cei care vor sa isi optimizeze rezultatele. Felicitari autorului pentru munca depusa si pentru informatiile valoroase oferite!

  2. Ma bucur ca am dat peste acest articol, deoarece aveam nevoie de un ghid practic pentru a-mi imbunatati strategia de vanzare online. Sfaturile sunt usor de inteles si aplicat, iar exemplele oferite sunt relevante. Recomand cu caldura!

  3. Articolul este foarte interesant, oferind informatii detaliate despre cum sa iti cresti vanzarile online. Am gasit sfaturile prezentate foarte utile si cred ca le voi aplica si eu in propria afacere. Multumesc pentru idei!

  4. Este impresionant modul in care autorul reuseste sa aduca in atentie probleme serioase legate de impactul tehnologiei asupra mediului. Consider ca ar trebui sa fim mai responsabili in utilizarea resurselor si sa ne implicam activ in protejarea planetei.

  5. Cred ca este indispensabil sa ne educam continuu cu privire la modalitatile prin care putem contribui la reducerea amprentei noastre ecologice. Articole precum acesta ne ofera informatii valoroase si ne provoaca sa actionam in directia corecta pentru un viitor mai sustenabil.

  6. Sunt de acord cu ideea exprimata in articol referitoare la necesitatea unei schimbari in modul in care folosim tehnologia pentru a proteja mediul inconjurator. Este important sa constientizam impactul pe care il avem si sa luam masuri pentru a reduce poluarea generata de dispozitivele electronice.

  7. Articolul de pe Converso.ro este extrem de interesant, abordeaza o tema importanta legata de tehnologie si impactul acesteia asupra mediului. Autorul prezinta informatii relevante si argumente solide pentru sustinerea punctului sau de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *