Uleiul de cocos presat la rece

Uleiul de cocos presat la rece este produs din pulpa proaspata de nuca de cocos, organica si are proprietati extraordinare, atat din punct de vedere nutritiv, cat si din punct de vedere cosmetic.


Contine fier, calciu si vitaminele A, C, E si K, contribuind la intarirea sistemului imunitar si la energizarea organismului. Poate fi folosit atat in alimentatie, cat si la prepararea produselor cosmetice bio.

In bucatarie, uleiul de cocos este ideal pentru gatit, fiind mult mai sanatos decat uleiul de floarea soarelui si un foarte bun inlocuitor al untului. Este de mare ajutor in dieta raw vegan, fiind folosit in numeroase retete.

De asemenea, e bine sa stii ca administrarea unei lingurite de ulei de cocos inainte de mese iti va domoli senzatia de foame, ajutandu-te sa mananci mai putin. Uleiul de cocos are beneficii multiple, dovedite stiintific.

Citeste continuarea articolului aici: Uleiul de cocos presat la rece