Gusturile noastre personale ar trebui sa se reflecte in decor. Culorile, formele si modelele elementelor de mobilier ar trebui sa fie pe placul nostru.

In acest fel, vom fi mai mandri de casa si o vom putea pune in valoare. Este foarte important sa cunoastem trucurile pentru o atmosfera care sa favorizeze buna dispozitie.

Exista multe moduri de a lucra cu interiorul, dar trebuie sa avem grija sa ne alegem corect resursele.

Nu este o chestiune de a le alege la intamplare, asa ca iti recomandam sa analizezi situatia actuala a fiecarei camere si sa gasesti acele elemente care vor face ca intregul sa arate mai frumos si mai elegant.

Casa noastra spune multe despre noi: despre gusturile, hobby-urile, preferintele noastre…

De aceea, in acest articol iti vom oferi cateva sfaturi simple de decorare care te vor ajuta sa imbunatatesti aspectul casei tale si pe care le poti pune in aplicare pentru a da armonie si frumusete interiorului locuintei tale.

Fa-ti un plan

Daca ai posibilitatea sa colaborezi cu un arhitect, nu ezita sa ii ceri cateva sfaturi.

In afara de ajutorul pe partea estetica, te va ajuta si cu vizualizarea digitala si iti vei putea face o idee mai buna asupra amenajarii interioare.

Niciun proiect de amenajare interioara nu ar trebui sa inceapa fara un plan bine facut. Nu incepe shoppingul fara sa iei in calcul dimensiunile mobilierului.

Poti gasi, de exemplu, obiectele preferate de mobilier pentru living si in magazinele online si sa le alegi pe cele care corespund stilului pe care l-ai ales.

Foloseste-te de culori pentru a crea spatiu

Culorile joaca un rol mai important decat ti-ai imagina. O amenajare bine gandita poate transforma radical incaperile, facandu-le sa para fie mai mari, fie mai mici.

Culorile deschise si lumina pot crea efectul de mai mult spatiu, pe cand obiectele de mobilier voluminoase aglomereaza si micsoreaza camera.

Lumineaza corespunzator

Pe timp de zi, profita cat mai mult de lumina naturala si fa amenajarile in consecinta. Spre exemplu, amplaseaza biroul de lucru cat mai aproape de fereastra ca sa te bucuri de ea.

Citeste continuarea aici: Reguli de baza pentru designul interior