Cutiile vintage din lemn sunt un obiect foarte bun de folosit in casa si ceea ce este minunat la ele este ca le poti decora dupa bunul plac.

Aspectul lor original este deja foarte elegant, dar sunt usor de personalizat. Cutiile de capsuni sunt un bun exemplu de cutii din lemn pe care le poti refolosi datorita acestui stil.

Termenul vintage se refera la imbracaminte, mobilier si accesorii vechi de cel putin 20 de ani si care, prin urmare, au un aspect antic.

A da obiectelor un finisaj care sa le faca sa para mai vechi decat sunt este ceea ce numim stilul vintage, care este foarte la moda de cativa ani incoace.

Stilul vintage nu trebuie confundat cu stilul retro, desi ambele sunt similare.

Iti vom arata cum sa iei o cutie de lemn si sa ii dai un efect care sa o faca sa arate veche, dupa care sa o integrezi in designul casei tale.

Noptiere

Unele cutii vintage sunt de dimensiuni mari si pot fi folosite ca loc pentru veioza, cartile pe care le citesti seara, ochelarii de vedere si paharul cu apa, atat de util pe timp de noapte.

Daca dispui de o cutie mai mare, ataseaza-i picioare din fier sau lemn, si ai obtinut noptiera dorita. Daca nu este destul de mare, uneste doua cutii si vei avea un obiect de mobilier plin de personalitate.

Depozitare pe balcon

Depozitarea este una dintre problemele carora incearca sa le gaseasca rezolvare arhitectii, designerii de interior, dar si proprietarii de case.

Dar, daca ai reusit sa obtii cateva cutii vintage, poti sa imbini utilul cu placutul si sa depozitezi cateva dintre obiectele folosite la ingrijirea plantelor de apartament.

Asa ca, alaturi de mobilierul de balcon, unde iti savurezi dimineata cafeaua, pune si cutiile vintage cu toate obiectele ascunse. Vei crea un aspect vintage si vei scapa si de cel inestetic, al obiectelor asezate dezordonat.

Masa de living

Citeste continuarea aici: Cum sa integrezi cutiile din lemn in designul casei tale