Fie ca esti un fan al pieselor moderne sau preferi o optiune mai traditionala, alegerea fotoliului perfect pentru a se potrivi stilului, confortului si spatiului tau nu este intotdeauna usoara.

Optiunile privind culoarea, tesatura si modelul sunt cu adevarat nelimitate, dar atunci cand alegi fotoliul perfect, ia in considerare alegerea acelui fotoliu care completeaza canapeaua, decat sa il alegi pe cel cu care se aseamana, astfel adaugand interes si creativitate unei camere.

Fotoliile accent fac parte din categoria pieselor de mobilier care sunt realizate din materiale textile de cea mai inalta calitatea unele dintre ele fiind prevazute cu broderii. Daca suntem in cautare de confort, acest tip de fotoliu este cel de care avem nevoie, o piesa de mobilier care intodeauna va veni in completarea decorului si va crea armonia dorita.

Daca vrei sa afli cum poti incorpora fotoliul accent in casa ta in oricare dintre camere citeste randurile de mai jos

Cum alegi un fotoliu accent in functie de culoare

Tine cont de schema cromatica a camerei de zi si incearca sa-ti dai seama ce varianta iti satisface mai mult simtul estetic: un fotoliu care se integreaza perfect in decor sau unul care iese in evidenta printr-o culoare indrazneata?

Daca vrei sa creezi o ambianta rafinata, in care predomina nuantele neutre, e simplu. Nu trebuie decat sa alegi un fotoliu crem, gri sau maro, in ton cu schema cromatica a camerei. Dar daca vrei sa incorporezi in decor un fotoliu accent drept punct de interes, atunci selecteaza cu atentie culoarea acestuia.

Citeste continuarea aici: Alegerea fotoliului accent