5 diferente intre sufletul pereche si partenerul de viata

Exista multe conceptii gresite legate de termenii suflet pereche si partener de viata. Un suflet pereche este o persoana care apare in viata voastra pentru a va invata, pentru a va imbogati cunostintele, sa va dea un imbold si sa va ajute sa evoluati catre nivelul superior de constientizare. Partenerul de viata este un companion in care sa va incredeti si de care depindeti in viata.

Iata cele 5 diferente dintre sufletul pereche si partenerul de viata

1. Sufletul pereche satisface o lectie a vietii

Sufletele pereche pot sa apara in vietile voastre mascati sub forma de prieteni, membrii ai familiei si persoane iubite. Ele satisfac o pasiune si o dorinta pe care voi trebuie sa o aflati. Odata ce sarcina si calauzirea lor este completa, vor iesi din scenariu si, de cele mai multe ori, vor lasa in urma lor o imensa durere in sufletele celorlati.

Un partener de viata are pasiuni similare cu voi. Aceasta persoana va sustine, este pilonul de rezistenta care va apara si va incurajeaza sa preluati un risc. Spre deosebire de sufletul pereche, un partener de viata ramane prin preajma indiferent de obstacolele si incercarile la care veti fi supusi.

Un partener de viata este conectat din punct de vedere spiritual si emotional cu voi fara vreo implicatie egocentrista.

2. Exista o diferenta colosala in ceea ce priveste conexiunea dintre suflete

Sufletele pereche sunt legate printr-o conexiune profunda, creata prin constientizare si suflet. Legatura este influentata de egocentrism si poate aduce anumite conflicte. Relatiile sunt intense si pline de tranzitii.

De cele mai multe ori, aceste experiente minunate se termina cu inimi frante. Sufletele pereche aduc odata cu ele si lectii karmice pe care trebuie sa le indepliniti in decursul reincarnarii actuale.

Partenerii de viata se gasesc in momentul in care afla iubirea si acceptarea de sine. Atunci cand nu mai sunteti nevoiti sa umpleti un gol ce nu poate fi explicat. Acesti parteneri va acompaniaza si au povesti de viata similare cu ale voastre. Au de gand sa se implice intr-o relatie de lunga durata.

„Scopul sufletului pereche este sa va dezmeticeasca, sa va dezbine putin egoul, sa va faca obstacolele din viata si dependentele voastre mult mai evidente, sa va deschida inimile pentru a lasa loc noii lumini sa intre, sa va faca atat de disperati si sa simtiti ca nu mai detineti niciun fel de control incat tot ce mai puteti face este sa va transformati vietile.” – Elisabeth Gilbert

3. Exista o atractie ce depaseste lumea palpabila

Citeste continuarea articolului aici: 5 diferente intre sufletul pereche si partenerul de viata