Cunosti sentimentul: Te trezesti si vrei sa faci in acelasi timp roata, sa iti suni cele mai bune prietene si sa te lipesti cu super glue de corpul cald de langa tine, asa incat sa nu va despartiti NICIODATA.

Insa, se poate sa o dai in bara la acrobatii, sa trimiti un simplu emoji pentru a pune in tema tot grupul (vinete + inima + dracusorul violet care zambeste) si, intr-un final, va trebui sa va luati la revedere.

Dar e ok…pentru ca tocmai ai avut parte de un SEX FENOMENAL.

Cateva mesaje trimise pe un grup m-au inspirat sa scriu acest articol.
Si, dupa ce m-am consultat cu unele dintre prietenele mele amuzante (si ne-virgine), am compus aceste semne ca tocmai ai inscris un succes in pat…

1. Trebuie sa faci un dus dupa. Nu pentru ca te-ai simti murdara dupa Dumnezeu stie ce pozitii. Pentru ca te simti murdara de transpiratie, ca si cum ai fi o mascota imbracata in Iron Man in mijlocul Africii.
2. Autobronzantul tau a inceput sa se ia de pe piele in unele locuri. Atat.
3. Chilotii s-au ascuns sub pat. Adica, de unde si pana unde au ajuns acolo? Nu, pe bune, trebuie sa stiu.
4. Sutienul CHIAR NU MAI ESTE DE GASIT.
5. Hainele (de la o persoana sau ambele) sunt in sufragerie. Si in bucatarie. Unele sunt agatate de lampa (ce?). Ei bine, inafara de sutien; ala inca este dat disparut.
6. Vecinul iti trage o privire ciudata cand te vezi cu el in ziua urmatoare.
7. Cainele/pisica se uita la tine si isi spune Nu sunt suparat; Sunt doar dezamagit. Ce bine ca ma judeca, nesimtitul.
8. Realizezi ca prea putin te intereseaza aspectul corpului tau in timp ce te invarti in niste pozitii de contorsionism ce l-ar face si pe instructorul de yoga gelos. YOLO.

Citeste continuarea articolului aici: 20 de semne ca tocmai ai avut parte de cel mai bun sex din viata ta